Ta hand om din bil, det lönar sig!

Att lämna in bilen på Skobes Bilvårdscenter handlar inte bara om att tvätta av bilen. Det handlar om att vi på ett hantverksmässigt sätt utför tvätt och behandling som är rätt just för din bil. Att utföra en bra behandling kräver erfarenhet och kunskap om produkter och maskiner för att inte bilen ska ta skada.

Vid en lackbehandling poleras lacken och ytan blir bättre än när bilen till och med var ny. Efter en lackbehandling har bilen fått ett starkt skydd och är mycket enklare och roligare att hålla efter. Med vår behandling får du ett skydd som håller minst 12 månader.

Samtidigt som lackbehandling är till glädje för dig som kör bilen är det också ett bra sätt att bevara värdet på bilen. Många ser det positivt att bilen är lackbehandlad.

En god sak för miljön

Eftersom vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 arbetar vi mycket med att skona miljön. Vi har endast miljömärkta produkter och har ett eget reningsverk för allt tvättvatten som vi använder.

Det är också en god sak att lackbehandla bilen då du som ägare inte behöver använda lika mycket rengöringsmedel vid tvätt.

 

Kontakta oss »

 

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår