Solfilm till bilen

Det finns många fördelar med att montera solfilm på bilens rutor. Nedan har vi specificerat några av de främsta fördelarna. 

 
SVALARE BIL

Vid varma sommardagar kan det vara jobbigt att åka bil. Att göra en långresa med barn eller hund i baksätet kan ofta bli en svettig plåga. Men om du monterar en professionell solfilm på rutorna så blir resan behagligare. Du märker direkt hur bilen blir svalare. Våra filmer stoppar mer än 99 procent av den skadliga ultravioletta strålningen.

 

STÖR INTE GPS-, SATELLIT- ELLER MOBILUTRUSTNING

Vissa solfilmer kan tyvärr störa GPS-, satellit- eller mobilutrustning, vilket kan påverka eller slå ut vissa av bilens funktionaliteter. Den filmen som vi monterar är noggrant testad och godkänd av Volvo, vilket innebär att filmen inte stör eller påverkar bilens funktioner.

 

SPARAR BRÄNSLE 

Att använda luftkonditioneringen i en bil ökar bränsleförbrukningen med upp till 10 procent. Med solskyddsfilm minskar denna onödiga förbrukning samtidigt som temperaturen i bilen blir jämn och behaglig. 

 

MINDRE BLÄNDANDE LJUS

Med solfilm monterad på rutorna blir det skönare och säkrare att åka bil. Solfilmen som vi monterar har överlägsen bländningsreduktion för en säker och bekväm körning. Dessutom blir ljuset behagligare. 

 

EN SÄKRARE BIL

Skulle ni råka ut för en krock, eller kollidera med ett djur, ger solfilm ett visst personskydd. Filmen bidrar till att hålla ihop den splittrade rutan så att risken för skador av glasfragment minskar. Det ger även optimal klarhet, vilket gör att sikten inte påverkas för föraren.

 

INSYNSSKYDD

För många bilägare som transporterar värdefull utrustning i bilen är solfilm ett utmärkt stöldskydd. Solfilmen ger ett enastående insynsskydd. Det finns naturligtvis olika toningar att välja av. Om man inte önskar mörka rutor så finns det även en ljus film som självklart har alla andra fördelar.

 

KVALITET  

Solfilmen har överlägset repskydd som skyddar filmen mot repor och dagligt slitage. Det är även garanti mot kraftig blekning och färgförändringar i filmen. Vilken film du än väljer så lovar vi att du kommer bli riktigt nöjd.

 

Låt oss på Skobes hjälpa dig med din solfilm – kontakta oss för bokning av tid här.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår