Strålkastarrenovering

Allt fler bilar underkänns på bilbesiktningen på grund av dåliga strålkastare. Ofta beror detta på att plasten har oxiderats eller repats vilket försämrar strålkastarljuset och utgör därför också en säkerhetsrisk vid mörkerkörning.

En matt strålkastare kan ibland poleras upp med ett vanligt polermedel. Detta förbättrar ytan en stund men ger dock ingen hållbarhet. Ytan kommer snart att vara lika matt som den var tidigare.

Med vår behandling av strålkastarrenovering slipas den dåliga ytan ned med ett slippapper för att sedan poleras upp så att plasten blir helt klar igen. Därefter appliceras en ny OEM-coating som skyddar plasten mot nedmattning. Att ha ett bra skydd är viktigt för hållbarheten, det räcker alltså inte att bara polera strålkastaren för att få ett hållbart resultat.

Genom att välja en högkvalitativ reparationslösning som varar i flera år uppnår man en mer lönsam lösning och framför allt bättre ur säkerhetssynspunkt. Skobes Bil använder samma renoveringsmetod som Volvo gör i fabriken, så man kan säga att vi återställer bilens strålkastare i originalskick.

 

Låt oss på Skobes hjälpa dig med din strålkastarrenovering – kontakta oss för bokning. 

 

 

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår