Känn dig hemma hos oss på Skobes!

Skobes är ett familjeföretag, som startades av bysmeden Anders Magnus Carlsson i Tranås 1886, och som på närmare 130 år har utvecklats till en framgångsrik bilhandelskoncern.

I dag ägs Skobes av syskonen Magnus och Tobias – femte generationen i rakt nedstigande led. Skobes Bil AB är moderbolag och är i huvudsak lokaliserat i Tranås. Vi satsar kontinuerligt på att utveckla det kompletta bilägandet, likaväl som att utveckla den enskilda medarbetarens kompetens och investera i våra anläggningar. Fortlöpande bedriver vi utvecklingsarbete kring kvalitet och miljö, vilket är nödvändigt för att hänga med i den snabba utvecklingen.

Skobes har naturligtvis förändrats och utvecklats under åren, och bara om man jämför med några år tillbaka så har det hänt en hel del. Vi har utvecklat konceptet med komplett bilägande ännu mer och idag arbetar vi till exempel med personliga tekniker i verkstaden, vilket innebär att du som kund alltid får samma mekaniker, som känner igen dig och din bil. Som kund kan du vända dig direkt till din tekniker och slipper gå omvägar via kundtjänst. Vidare har vi kompletterat med Skobes Bilvård, där vi både rekonditionerar våra egna bilar innan försäljning och utifrån kunders önskemål. Idag utför vi även glas- och plastreparationer i våra skadeverkstäder.

Återigen är detta ett sätt att utveckla det kompletta bilägandet. Vi är även aktiva och vakna på bilmarknaden. Ett exempel på det är vi numera erbjuder Dacia, Europas snabbast växande varumärke, i vårt sortiment. Dacia kompletterar våra övriga varumärken och är ett mycket bra alternativ till en begagnad bil.

Magnus Skobe, koncernchef

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår