Familjeföretag - femte generationen

Skobes är ett gammalt familjeföretag som grundades i Tranås redan år 1886. Vi har sålt bilar sedan 1920 och finns idag representerade på 11 orter. Idag ägs koncernen av syskonen Magnus och Tobias Skobe – den femte generationen i rakt nedstigande led. Skobes Bil AB är koncernens moderbolag och i huvudsak lokaliserat till Tranås. Magnus Skobe är koncernchef och styrelseordförande. Samtliga bolag inom koncernen har trippel-A rating med högsta kreditvärdighet, vilket tyder på ekonomisk långsiktig stabilitet och trygghet.

Läs mer om Skobes historik »

Skobes - Personligt hela vägen!
Vi skall kunna erbjuda våra kunder ett komplett utbud av attraktiva produkter och tjänster som gör Skobes till det självklara valet för hela bilägandet. Genom Skobesandan, som bygger på trivsel, engagemang och utveckling, strävar vi efter att behandla våra kunder personligt hela vägen. Detta ställer stora krav på all personals agerande samt på vår attityd och inställning. Skobes står för trygghet och långsiktighet såväl för kunder som för medarbetare. Väldigt få företag kan mäta sig med vår gedigna erfarenhet inom bilbranschen.

ISO-certifierade för Miljö och Kvalitet
Skobes verksamhet ska präglas av kompetenshöjande och personalstimulerande åtgärder samt av stor miljöomsorg. Våra anläggningar ska så långt det är ekonomiskt möjligt utnyttja den senaste tekniken för miljöriktig hantering i verksamheten och i hanteringen av avfall från anläggningen. Vi är naturligtvis certifierade enligt ISO 14001 och 9001. Läs mer under rubriken "Miljö och Kvalitet" till vänster.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår