1 års Assistans ingår i servicepriset!

Detta är ytterligare ett skäl att alltid serva bilen varje år hos oss. Det har hänt oss alla – punktering på vägen, bilnycklar som råkat bli inlåsta i bilen eller bensinstopp på en ödslig skogsväg. Därför är det bra att veta att det finns hjälp att få via Volvo-, Renault- eller Ford Assistans. Denna tjänst är marknadens starkaste assistanslösning och löser det mesta som du kan råka ut för på vägen.

VOLVO ASSISTANS

Volvo Assistans följer med din Volvo från första registreringsdagen och ett år framåt. När du gör en Original- eller Nice Priceservice förlängs Assistansen automatiskt med ytterligare ett år upp till 10 år, vilket betyder att du kan utnyttja denna tjänst i hela 11 år. Det enda du behöver göra är att serva din bil inom det rekommenderade serviceintervallet hos en auktoriserad Volvoverkstad så förlängs Assistansen kostnadsfritt (kundvärde ca 495 kr/år).
Se till att utnyttja denna extra trygghet. När väl olyckan är framme är det för sent att ångra sig.
För Volvo hjälp i Sverige: 020-55 55 66
För Volvo hjälp utomlands: +46 31 51 83 35

RENAULT ASSISTANS

Renault Assistans följer med din Renautl från första registreringsdagen och följer nybilsgarantin. Därefter kan du förlänga Assistansen genom att utföra en Originalservice och då förlängs Assistansen automatiskt med ytterligare ett år upp till 6 år, vilket betyder att du kan utnyttja denna tjänst i 7 år. Det enda du behöver göra är att serva din bil inom det rekommenderade serviceintervallet hos en auktoriserad Renaultverkstad så förlängs Assistansen kostnadsfritt (kundvärde ca 495 kr/år). Se till att utnyttja denna extra trygghet. När väl olyckan är framme är det för sent att ångra sig.

För Renault hjälp i Sverige: 020-250 500

För Renault hjälp utomlands: +46 8 41111 27

FORD ASSISTANS

Ford Assistans följer med din Ford från första registreringsdagen och och följer nybilsgarantin. Därefter kan du förlänga Assistansen genom att serva din Ford hos en fordåterförsäljare eller auktoriserad verkstad och får då upp till 12 månaders vägassistans i hela Europa. Assistansen förnyas för varje service. Det enda du behöver tänka på är att serva din bil inom det rekommenderade serviceintervallet hos en auktoriserad Fordverkstad så förlängs Assistansen kostnadsfritt (kundvärde ca 495 kr/år). Se till att utnyttja denna extra trygghet. När väl olyckan är framme är det för sent att ångra sig.

För Ford hjälp i Sverige: 0771-81 80 00

För Ford hjälp utomlands: +46 771-81 80 00

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår