Glasreparationer

Har du stenskott i vindrutan?

Kom in till någon av våra skadeverkstäder så undersöker vi vad som kan och behöver göras. Vi utför reparationen enligt Volvos rekommendationer och säkerhetskrav. För att uppnå bästa resultat är det väldigt viktigt att ett stenskott åtgärdas så snabbt som möjligt.

Går rutan att laga har du en betydligt mindre självrisk än vid ett vindrutebyte. Om du har Volvia-, Renault- eller Fordförsäkring så är självrisken 100 kr.

Skulle det visa sig att rutan inte går att laga så kan vi självklart byta den åt dig.
Skriv ut och fyll i glasanmälan och tag med den till skadeverkstaden.
Kontakta ditt försäkringsbolag för aktuell självrisk.

Boka tid för glasreparation »

Vi byter även vindrutor

Bilens krocksäkerhet efter en reparation är ett allt hetare ämne. Vindrutan är en viktig del av bilens säkerhetssystem och står för en stor del av karossens totala styrka. Det finns tillfällen då din säkerhet hänger allt på vindrutan. Om den är undermåligt monterad finns det risk för att den lossnar vid en kollision och kan kosta människoliv. För oss är det självklart att bilen ska vara lika säker efter en reparation som före. Exempel på riskfaktorer vid vindrutebyte är:

- för korta härdningstider
- fel typ av lim
- användning av icke-original vindrutor
- brist på utbildning och kunskap

Du kan vara tryggt förvissad om att vi utför hela processen i överensstämmelse enligt de kärnvärden vi har – säkerhet, kvalitet och miljöhänsyn. Om dessa värden är viktiga även för dig så kom ihåg att du har rätt att kräva av ditt försäkringsbolag att vindrutebytet görs av en auktoriserad skadeverkstad för att garantera bevarad säkerhet. Anlita oss så kan du vara säker på att vindrutebytet utförs på ett säkert sätt.

 

Välkommen till oss på Skobes!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår