Personlig servicetekniker i Katrineholm

För oss på Skobes bilverkstad i Katrineholm är det väldigt viktigt att vara uppdaterade och följa teknikens utveckling, både vad gäller teori och hur arbetet ska utföras. Vi försöker alltid att lära oss något nytt och detta tror vi bidrar till att skapa en bra och öppen kommunikation till dig som kund. På bilverkstaden i Katrineholm har vi speciell kunskap för att ta hand om din Volvo och Renault, men självklart tar vi emot alla bilar.

Personlig Servicetekniker – inga mellanhänder

Att lämna in din bil på en verkstad där du har kontakt med flera olika personer för att få din bil reparerad, anser vi skapar onödiga risker för missförstånd. Därför erbjuder vi dig som kund hos oss en Personlig servicetekniker som hjälper dig från start till mål – helt utan mellanhänder. Det minskar risken för missförstånd och du kan känna dig trygg i att det är samma person som sköter reparationen av din bil, såväl som det administrativa.

Enklare för dig – enklare för oss

Att lämna in sin bil för reparation är sällan något man ser fram emot – men att ha det gjort är desto härligare. Därför vill vi göra processen så enkel som möjligt för dig. Genom att dra ner på antalet mellanhänder helt och skapa direkt kommunikation hoppas vi att vi underlättar för dig – det är något som underlättar för oss med.

Kontakta din bilverkstad i Katrineholm:

Vill Du kontakta din Personliga servicetekniker i Katrineholm ringer Du vår växel på 0150-733 00.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår