Personlig servicetekniker i Motala

I och med att tekniken ständigt går framåt och bidrar till tillverkningen av säkrare bilar, vill vi på bilverkstaden i Motala välkomna dig med gedigen kunskap och ett högt servicetänk. Hos oss anser vi att vi inte bara ska reparera bilar, vi ska även serva dig som kund.

På Skobes bilverkstad i Motala har vi servicetekniker speciellt utbildade för din Volvo-, Renault-, Ford-, Dacia- och transportbil, men självklart tar vi emot alla bilar.

En Personlig servicetekniker för dig

Med ständig utveckling kommer anpassning. Att reparera en bil kan vara en omständlig process och att som kund inte känna att man inte riktigt vet vad som händer kan vara oerhört frustrerande. Detta vill vi råda bot på genom att erbjuda dig en personlig servicetekniker som har hand om hela förloppet för din bil. På Skobes bilverkstad i Motala är det en och samma personliga servicetekniker som tar emot din bil, reparerar den och lämnar ut den till dig. Så när du ringer vid eventuella frågor, pratar du med din egna Personliga servicetekniker och detta för att skapa en trygghet för dig som kund, men det reducerar även missförstånd. Vi på bilverkstaden i Motala tycker dessutom att det är trevligt att ha kontakt direkt med dig som kund, istället för att behöva prata med dig via mellanhänder.

Nöjda kunder

Vi vet att när det kommer till att lämna in din bil på verkstaden så är det smidighet som efterfrågas. Detta vill vi erbjuda genom att reducera mellanhänder och skapa en trivsammare miljö för dig som kund hos oss. Du har direkt kontakt med din personliga servicetekniker som har hand om hela processen med din bil.

Kontakta oss på bilverkstaden i Motala:

Vill du ha en personlig servicetekniker, eller vill du prata med din befintliga? Ring vår växel på 0141-22 75 00, så blir du kopplad till oss. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår