Personlig servicetekniker i Nyköping

På Skobes bilverkstad i Nyköping är vi servicetekniker, men detektiv och problemlösare skulle vara en väl så passande titel. Med ständigt nya bilmodeller får vi utveckla vår kunskap, därför har vi personal som är speciellt utbildade inom Ford, Renault, Volvo, Dacia och transportbilar, men vi kan även hjälpa dig med andra bilmärken. 

Personlig servicetekniker

Vi har ynnesten att jobba med vår passion, och till dig som kund vill vi på bilverkstaden i Nyköping erbjuda en Personlig servicetekniker som servar dig och din bil. Vi ger dig ett personligt bemötande när du lämnar in din bil. För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund är det samma person som sköter allt med din bil, både reparation, service och det administrativa. Har du frågor är den personen den enda du behöver prata med.

Inga omvägar för nöjda kunder

På bilverkstaden i Nyköping försöker vi att inte komplicera saker och ting i onödan. Med en Personlig servicetekniker kan vi erbjuda rak och enkel kommunikation – utan omvägar. Vi hoppas att vi kan välkomna dig till oss på Skobes i Nyköping! Här får du ett bra bemötande och du kan tryggt lämna din bil i våra händer.

För att kontakta din bilverkstad i Nyköping:

Ring vår växel på 0155-752 00 så blir Du kopplad till rätt person. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår