Personlig servicetekniker i Västervik

På Skobes bilverkstad i Västervik jobbar vi i moderna lokaler i en bra och trivsam miljö. Vi vill ge våra kunder det bästa genom att ständigt hålla oss uppdaterade i det som händer i bilbranschen och se till att vi anpassar oss efter kundernas behov. Våra servicetekniker har speciell utbildning för Renault, Ford och Volvobilar, men vi tar även emot fler märken.

Personlig servicetekniker hos oss i Västervik

Du som kund ska känna dig trygg med att lämna in din bil hos oss. Vi erbjuder därför dig en Personlig servicetekniker som har hand om allt kring din bil, in- och utlämning, reparation, service och allt administrativt. Detta hoppas vi ger dig mer trygghet och erfarenhet när du lämnar din bil hos oss.

Nöjda kunder blir långvariga kunder

Vi erbjuder våra kunder flexibilitet och försöker anpassa oss så gott det går efter era behov, eftersom vi tror att en nöjd kund gärna återkommer. Detta handlar inte bara om att serva din bil på bästa sätt, utan om att bemöta dig som kund på ett personligt sätt. Det är det vi på bilverkstaden i Västervik vill erbjuda dig genom en Personlig servicetekniker.

Kontakta oss på bilverkstaden i Västervik

Ring vår växel på 0490-695 00 för att få en Personlig servicetekniker, eller för att komma i kontakt med Din nuvarande. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår