Personlig servicetekniker i Vetlanda

Det gäller att hänga med. Vi har därför speciellt utbildade servicetekniker till din Ford, Renault och Volvo. Självklart tar vi emot alla bilar oavsett märke.

Vad är en Personlig servicetekniker?

Vi älskar kontakten med kunder och vi vill göra ditt möte med oss så enkelt och smidigt som möjligt. Därför erbjuder vi på bilverkstaden i Vetlanda dig en Personlig servicetekniker som sköter allt som rör dig och din bil, från in- till utlämnande till det administrativa. Detta underlättar bland annat din kommunikation med oss, då du vid bekymmer eller frågor kontaktar samma person du lämnade in bilen till – din Personliga servicetekniker.

Nöjda kunder

Hos oss är det av högsta prioritet att du som kund blir nöjd. Din bil ska bli servad och du ska känna dig trygg och väl bemött när du kontaktar oss. För att detta skall ske erbjuder vi på bilverkstaden i Vetlanda en servicetekniker som har det totala kundansvaret för dig och ser till att du får personlig service vid ditt besök och vid eventuella frågor.

Kontakta oss på bilverkstaden i Vetlanda

Vill Du ha en Personlig servicetekniker eller vill Du prata med din nuvarande? Ring vår växel på 0383-596 00, så kopplar de Dig rätt. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår