Personlig servicetekniker i Vimmerby

Hos oss på Skobes bilverkstad i Vimmerby kan du känna dig trygg med att lämna in din bil. I takt med att det sker en enorm utveckling på dagens bilar, särskilt vad gäller elektroniken, gäller det att vi har adekvat utbildning. Vi på bilverkstaden i Vimmerby har därför kvalificerad utbildning speciellt för Volvo, Ford och Renault – men självklart utför vi service och reparationer även på andra bilmärken.

Personlig servicetekniker

Vi är här för att ge dig den bästa servicen. Detta gör vi genom att ge dig en Personlig servicetekniker som har hand om allt som rör dig och din bil. Detta underlättar hela förloppet när du lämnar in din bil hos oss. Vid frågor kontaktar du samma servicetekniker som du lämnade in bilen till och kommer du tillbaka till oss fler gånger, så är det samma Personliga servicetekniker som har hand om din bil.

Nöjda och långvariga kunder

För oss är det ett nöje att jobba med ett jobb som är i konstant utveckling. Detta är något vi hoppas förmedla när du kommer i kontakt med oss. Vi tror på att nöjda och väl bemötta kunder är återkommande kunder. Välkommen in till oss på bilverkstaden i Vimmerby!

Kontakta din bilverkstad i Vimmerby:

För kontakt med Din Personliga servicetekniker eller för att få en, ring vår växel på 0492-662 00 så hjälper dom Dig att kopplas rätt. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår