Skadeverkstad

Vi ger Din skadade bil ett nytt liv!

För att hålla hög kvalitet och ge dig bästa service har vi fullutrustade skadeverkstäder med den senaste tekniken och utrustningen. Utifrån utarbetade metoder från generalagenterna reparerar vi din bil med hög kompetens och kunnig personal enligt konceptet säkra reparationer. Vi håller hög kvalitet och vi gör allt för att din bil ska bli som ny. Att använda fabriksmonterade originaldelar är naturligtvis en självklarhet vid reparationerna.

Om olyckan varit framme hjälper vi dig med skadeanmälan och andra administrativa uppgifter. Ett tips är att alltid ha en skadeanmälan i bilen. Vi har dagliga kontakter med Volvia och andra försäkringsbolag, vilket innebär snabbare skadereglering och enklare rutiner för dig som kund. För att göra det ännu smidigare för dig så kan vi nu lösa din skadeanmälan direkt  hos oss (både vid singel- och motpartsskador) om du har Volvia eller Renault försäkring. Givetvis besiktigar och utför vi reparationer åt alla försäkringsbolag.

Här kan du boka tid för skadebesiktning, Boka skadebesiktning här »

När du kommer in med din bil efter att du har bokat tid för skadebesiktning, bör du ha med dig en skadeanmälan, försäkringsbrev eller någon annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag. Har du ett Skobeskort för privatpersoner kan du dela upp din eventuella självrisk på fyra månader ränte- och avgiftsfritt.


Vad du bör tänka på om du har krockat med någon

- Fyll i skadeanmälan gemensamt med den som du har krockat med.
- Behåll var sitt exemplar av skadeanmälan.
- Fyll sedan i händelseförloppet var för sig (baksidan av formuläret).
- Ring och boka tid för skadebesiktning.
- Ta med skadeanmälan och skadenummer som du får av ditt försäkringsbolag. Skadeverkstaden gör sedan en värdering på skadan och tar hand om administrationen gentemot försäkringsbolaget. Glöm inte att ta med dig ditt försäkringsbrev på fordonet.
- Har du frågor kan du ringa skadekundtjänst på Volvia, Fordförsäkring, Renaultförsäkring eller om du har något annat försäkringsbolag.

Vad du bör tänka på vid singelskador

- Vid singelskador (ingen motpart) ska du alltid fylla i en skadeanmälan online eller ringa ditt försäkringsbolag direkt och få ett skadenummer som du kan ange direkt till skadeverkstaden. Rekommenderas starkt för snabbare hantering av skadan.
 - När det gäller olyckor med djur och stölder, måste en polisanmälan göras och kopia ska uppvisas för skadeverkstaden innan vi kan åtgärda skadan.
- Ring och boka tid för skadebesiktning.
- Ta med skadeanmälan och skadenummer som du får av ditt försäkringsbolag. Skadeverkstaden gör sedan en värdering på skadan och tar hand om administrationen gentemot försäkringsbolaget. Glöm inte att ta med dig ditt försäkringsbrev på fordonet.

Övrigt att tänka på

- Vid reparationstillfället ska låshylsan till eventuella låsbara hjulmuttrar placeras väl synligt i bilen.
- Vid reparationstillfället ska bilen tömmas på värdesaker.
- För att uppnå bästa kvalitet bör bilen vara tvättad vid besiktnings- och reparationstillfället.

Välkommen!

?

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår