Öppethelg 11-12 november!

 

Välkommen in till oss på SKOBES nu i helgen och upplev en hel rad med tuffa nykomlingar i bilhallen. Vi har extraöppet under lördagen och söndagen - se öppettider för din närmsta Skobesanläggning >

Det är inte bara bilhallen som erbjuder förmånliga erbjudanden under helgen. Vad sägs om att fylla tanken under vår Happy Hour med extra drivmedelsrabatt under lördagen? Vi har även extraöppet i butikerna på några orter med finfina erbjudanden på allt från bilvårdshink och batterier till barnsäkerhetsprodukter.

Kom in till din närmaste Skobesanläggning i helgen så kanske det finns ett erbjudande som passar just dig!

 

Nya Volvo XC60

Premiärhelg för Nya Volvo XC60 som är skapad för människor som bryr sig om andra människor. En unik kombination av skandinavisk design, användarvänlig teknik och framtidens säkerhet.

Läs mer om nya Volvo XC60 >

 

Renault Crossover

Högre insteg. Bättre sikt. Mer utrymme. En Renault crossover, även kallat SUV eller MPV, innebär mångsidighet, komfort och körglädje i förförisk och djärv design. Skobes presenterar Renaults facelift på den omåttligt populära Renault Captur. I hallarna finns även Nya Renault Koleos - en ny familjemedlem i Renault crossoverprogram.

Öppet Hus-erbjudande! Köp en ny Renault innan den 22/9 2017 med leverans senast 30/9 2017 så får du ett presentkort hos GreatDays värde: 3?000 kr**

Läs mer om Renault Captur och Nya Renault Koleos >

 

Nya Ford Fiesta

Upplev Nya Ford Fiesta hos oss på SKOBES - Europas populäraste småbil, som kombinerarultramodern stil i kombination med spjutspetsteknologi. En ännu fräckare Fiesta helt enkelt!

Läs mer om Nya Ford Fiesta >

 

Dacia Duster

Kör en Dacia Duster för priset av 1/2 kilo karljohan svamp. Det är ingen nyhet längre att Dacia ger mer bil för pengarna. Finns det något bättre än att ha en alldeles ny bil? Det skulle väl i så fall vara om den vore ny lite längre. Att få fortsätta köra med känslan av trygghet i att ha en bil med garantier mot eventuella tekniska problem man kan råka ut för. Just nu erbjuder vi 1 års förlängd garanti när du tecknar Allt-i-ett* - det innebär 4 års garanti.

Läs mer om Dacia Duster >

 

Välkommen på Happy Hour!

Nu på lördag den 2 september mellan kl. 11.00 och 14.00 får du 20 öre/liter i extra rabatt när du tankar med ditt Skobeskort (Volvokort eller Renaultkort). Detta gäller utöver den ordinarie rabatten på 10 öre/liter som du alltid har på Tanka. Rabatten gäller på bensin, diesel och etanol och dras direkt när du tankar. Läs mer på volvofinans.se/happyhour. Välkommen på Happy Hour!

P.S. Du har väl inte missat ladda ner vår nya app CarPay? I CarPay får du alltid information om tid och plats för Happy Hour och många fler förmånliga erbjudanden. Du kan även lösa in din bonuscheck mot drivmedel på Tanka och biltvätt.

 

Välkommen till oss på SKOBES för att spana in höstens nyheter från Volvo, Ford , Renault och Dacia. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Hej!

Det verkar som det är första gången du besöker vår hemsida.

Då är du varmt välkommen till Skobes, som är det självklara valet för det totala bilägandet. Förutom att vi säljer nya och begagnade bilar, erbjuder vi även biluthyrning, prisvärd bilvård samt bilverkstad och däck mm!

Välj ort nedan:

 • Flen
 • Högsby
 • Katrineholm
 • Kisa
 • Motala
 • Nyköping
 • Oskarshamn
 • Tranås
 • Vetlanda
 • Vimmerby
 • Västervik