Öppethelg 2-3 februari

Ta del av flera fina bilerbjudanden under helgen!

I helgen öppnar vi dörrarna för nya Volvo V60 Cross Country - den tuffa familjebilen för dig som gillar äventyr i vardagen. Samtidigt lanserar vi även nya Renault Kadjar SUV. Förutom helgens stora lanseringar från Volvo och Renault har vi fina erbjudanden på nya Ford Focus ST-Line och utvalda lagerbilar, så sväng förbi på en titt och en fika.

Se öppettider för din närmsta Skobesanläggning längre ner på sidan. 


Nya Volvo V60 Cross Country - Alla äventyr räknas

Nu går det att beställa nya Volvo V60 Cross Country. Volvo V60 CC låter dig upptäcka mer, med högre markfrigång, robusta materialval och fyrhjulsdrift som standard. Exteriören vittnar om äventyrslust, medan insidan blandar mångsidighet och intuitiv teknik med vacker design. Det här är en bil för dig som vill tänja på gränserna, varje dag. 

Läs mer »

Den positiva responsen från medier i Sverige och runtom i världen har inte låtit vänta på sig. Läs mer om vad biljournalister tycker om bilen i Volvo Magasin »

“Nu visar Volvo upp terrängversionen av sin senaste kombi. Med mer utrustning, högre markfrigång och nya stänkskärmar ska V60 Cross Country locka familjerna som vill kunna köra både på vägen och i diket.” - Expressen

“Volvo Cars har fått ett tuffare syskon i sin mellanstora kombifamilj. V60 Cross Country med fyrhjulsdrift och högre sittposition väntas sälja bra i Sverige.” - Dagens Industri

“Jag vet att det är ett koncept som fungerar i Sverige med svåra vintrar och halt väglag, men man vill ändå ha bra utrymmen - det kommer att funka.” - Jacques Wallner, DN


Nya Renault Kadjar

Du kommer att falla direkt för denna femsitsiga SUV med körglädje och bekväm hög förarposition. Just nu ingår även nybilsbonus, 3 års fri service och 1 års fri försäkring. Dessutom kan du köpa till vinterhjul för endast 1 990 kr. Totalt värde upp till 41 300 kr.* Och självklart ingår 5 års garanti.

Läs mer »


Ford Focus ST-Line Limited Edition

Nästan kyligt het. Preppad med attityd och cool sportig design är Focus ST-Line lika kul att se på som att köra. Just nu erbjuder vi Skobes privatleasing på nya Ford Focus ST-Line Limited Edition från 2 723 kr/mån* inklusive 3 års service och 6 månaders fri försäkring. Kampanjpris från 212 900 kr (ord.pris 239 300 kr). 

Läs mer »


Ford lagerbilsrace!

Just nu erbjuder vi rejält reducerade priser på utvalda Ford lagerbilar redo för omedelbar leverans i Tranås, Motala, Vetlanda, Nyköping och Oskarshamn.

Läs mer »


Suveräna Dacia Duster

Just nu! Köp en ny Dacia, få presentkort på 2000 kr från Gekås Ullared! Gör ett suveränt val och välj SUVen Dacia Duster. Från 99 900 kr får du köregenskaper och design som vanligtvis kostar betydligt mer. Så gör en smart affär ännu smartare och köp en Dacia under februari.

Läs mer »


Öppettider i våra bilhallar 2-3 februari

Västervik: lördag 10-14 & söndag 12-15

Oskarshamn: lördag 10-14 & söndag 12-15
Vimmerby: lördag 10-14 & söndag 12-15
Kisa: lördag 10-14

Motala: lördag 10-14 & söndag 12-15
Tranås: lördag 10-14 & söndag 11-14
Vetlanda: lördag 10-14 & söndag 11-14

Nyköping: lördag 10-15 & söndag 11-15
Katrineholm: lördag 10-15 & söndag 11-15
Flen: lördag 10-14

 

Välkommen till oss på SKOBES nu i helgen!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Hej!

Det verkar som det är första gången du besöker vår hemsida.

Då är du varmt välkommen till Skobes, som är det självklara valet för det totala bilägandet. Förutom att vi säljer nya och begagnade bilar, erbjuder vi även biluthyrning, prisvärd bilvård samt bilverkstad och däck mm!

Välj ort nedan:

 • Flen
 • Högsby
 • Katrineholm
 • Kisa
 • Motala
 • Nyköping
 • Oskarshamn
 • Tranås
 • Vetlanda
 • Vimmerby
 • Västervik