Vald anläggning:
Telefon: 0155-752 00
Öppet idag: Bilhall 09.00 - 18.00
Alla öppettider

Öppettider och kontaktinfo

Till vår anläggning i Nyköping söker vi en

Däckansvarig

 

Om företaget:

Skobes genomsyras av ”personligt hela vägen” vilket innebär att Du har en äkta vilja att ge god och personlig service för att se nöjda kunder. Då är det av yttersta vikt att våra medarbetare är både kompetenta och engagerade och därför är vi beredda att investera i dig.

Utöver ett roligt, utmanande och tillfredsställande arbete erbjuder vi också möjlighet till kompetensutveckling. Självklart får du också en god introduktion i vår Skobesanda när du börjar för att snabbt komma in i verksamheten och företagskulturen.

 

Om tjänsten:

Som däckansvarig kommer du att agera arbetsledare i ett team där ni har ett nära och bra samarbete för att nå önskat resultat. Uppdraget som däckansvarig innebär även hantering av däckmaskin och däcklager, sortering och uppmärkning samt beställning av däck. På Skobes är alltid våra kunder i centrum och kundomsorg är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet.

För att nå framgång på denna tjänst behöver du vara kunnig inom området när det handlar om bilar och däck, ha kunskap om olika dimensioner till både nya och äldre fordon. Praktisk bakgrund är ett krav, erfarenhet inom fordon/däckbranschen är meriterande. Goda datorkunskaper är en grund för att kunna utföra arbetet som däckansvarig.

Vi ser gärna att du är en person som är positiv, prestigelös och har en väl utvecklad känsla för service. Du gillar struktur, vill se resultat och är van att ta i när det behövs. Kanske har du även erfarenhet från en tidigare arbetsledarroll.

 

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (provanställning 6 mån).

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Jan Erlandsson, Servicechef, via mail jan.erlandsson@skobes.se eller tel. 0155 - 752 34

 

Passar du in på ovanstående profil? Tveka inte att ansöka redan idag!

 

Välkommen att skicka din ansökan senast den 10 december via e-post till jan.erlandsson@skobes.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Hej!

Det verkar som det är första gången du besöker vår hemsida.

Då är du varmt välkommen till Skobes, som är det självklara valet för det totala bilägandet. Förutom att vi säljer nya och begagnade bilar, erbjuder vi även biluthyrning, prisvärd bilvård samt bilverkstad och däck mm!

Välj ort nedan:

 • Flen
 • Högsby
 • Katrineholm
 • Kisa
 • Motala
 • Nyköping
 • Oskarshamn
 • Tranås
 • Vetlanda
 • Vimmerby
 • Västervik