Sök Meny

Vill Du bli vår nya koncernekonomichef?

Vi söker Dig som har akademisk examen, erfarenhet samt mycket goda kunskaper inom redovisning, analys och ekonomistyrning. Tillsammans formar vi rollen som koncernekonomichef/CFO till något som Du växer in i på relativt kort sikt.

Om företaget.

Skobes Bil är ett familjeföretag som grundades 1876 och ägs och drivs idag av femte generationen. Skobes är auktoriserade återförsäljare av Volvo, Ford, Renault och Dacia och finns idag på 11 orter, vi är ca 340 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor.

Vi vill erbjuda kunden ett ”Komplett Bilnyttjande”, dvs allt från bilförsäljning, verkstad, bildelar, Tanka, Tvätta, finansiering, försäkring etc. under samma tak.

Skobes genomsyras av ”Personligt hela vägen” vilket innebär att Du har en äkta vilja att ge god och personlig service för att se nöjda kunder. Då är det av yttersta vikt att våra medarbetare är både kompetenta och engagerade och därför är vi beredda att investera i Dig.

Utöver ett roligt, utmanande och tillfredsställande arbete erbjuder vi också möjlighet till kompetensutveckling, så att Du ska kunna uppnå personlig utveckling och utveckla arbetet för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Om Dig / Tjänsten

Du är strategisk, framtidsorienterad och har ett genuint intresse av att driva förbättringsarbete. Du är strukturerad, resultatinriktad och har en analytisk blick samtidigt som Du är lyhörd och har en mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du är prestigelös och tar aktiv del i det operativa arbetet.

Som koncernekonomichef/CFO ansvarar Du för verksamhetens redovisning, bokslutsarbete, ekonomiplanering och ekonomiska utredningar. Du förväntas ta en aktiv roll i organisationen och stöttar den operativa verksamheten genom analyser och uppföljningar. Du är också proaktiv och föreslår förbättringar för att utveckla nyckeltalen i rätt riktning.

Du arbetar nära och rapporterar till vår VD för det administrativa bolaget. I rollen som ekonomichef ingår även personalansvar, samt att deadlines och god redovisningssed efterföljs av hela teamet. Vi är idag åtta medarbetare på ekonomiavdelningen

Skobes Bil verkar i en föränderlig och rolig bransch där det gäller att vara öppen och hänga med i svängarna. Även inom ekonomiavdelningen har vi påbörjat en effektiviseringsresa, vi ser över vår organisation och vi kommer byta ekonomisystem under hösten. Vi har även en fortsatt ambition att digitalisera oss, tidigare erfarenheter kring detta är meriterande.

Är Du redo för denna utmaning och vill vara med att forma Din framtida CFO-roll?

- Det blir en utvecklingsresa för både Dig och verksamheten!

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Sista ansökningsdag är 2022-05-15.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Alexandra.skobe@skobes.se

Anställning sker löpande.


Ansök idag

Skicka in din ansökan snabbt och enkelt via formuläret nedan.

Namn *

 

E-postadress *

 

Telefonnummer *

 

LinkedIn-profil

Ladda upp CV *

 

Ladda upp Personligt brev *

 

Meddelande

Godkännande *

Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt Skobes integritetspolicy
 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
FAQ

Hej!

Det verkar som det är första gången du besöker vår hemsida.

Då är du varmt välkommen till Skobes, som är det självklara valet för det totala bilägandet. Förutom att vi säljer nya och begagnade bilar, erbjuder vi även biluthyrning, prisvärd bilvård samt bilverkstad och däck mm!

Välj ort nedan:

 • Flen
 • Högsby
 • Katrineholm
 • Kisa
 • Motala
 • Nyköping
 • Oskarshamn
 • Tranås
 • Vetlanda
 • Vimmerby
 • Västervik