Vald anläggning:
Öppet idag: Bilhall
Alla öppettider

Öppettider och kontaktinfo

Till vårt huvudkontor i Tranås söker vi en

IT tekniker

 

VILKA ÄR SKOBES?

Skobes Bil är ett familjeföretag som grundades 1876 och ägs och drivs idag av femte generationen. Skobes är auktoriserade återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Ford och finns idag på 11 orter, vi är ca 340 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor.

Vi vill erbjuda kunden ett ”Komplett Bilnyttjande”, dvs allt från bilförsäljning, verkstad, bildelar, Tanka, Tvätta, finansiering, försäkring mm under samma tak, och det vill vi göra på vårt sätt - ”Personligt hela vägen”.

 

TJÄNSTEN

Du får en varierande tjänst som innehåller användarsupport och driftrelaterade uppgifter, både lokalt och med hjälp av fjärrstyrning på våra anläggningar. Du kommer övervaka och vidareutveckla befintliga system i kontakt med kollegor och leverantörer samt att vara ett bollplank i IT-relaterade frågor.

Tjänsten är centrala i Tranås med gångavstånd till affärer, restauranger, buss- och tågstation. Du kommer att behöva besöka våra andra anläggningar med jämna mellanrum, därför är B-körkort ett krav.

Rollens ansvarsområden:

 • Installation och felsökning av datorer, skrivare och telefoner.
 • Användarsupport.
 • Drift av servrar.


VEM ÄR DU?

Vi tänker oss att Du har några års erfarenhet av att jobba på en IT-avdelning eller som konsult där Du fått jobba med olika typer av ärenden. Troligtvis har Du nått framgång med hjälp av ett flexibelt och logisk tänkande samt god ansvarskänsla. Du är social och positiv och finner en glädje i att hjälpa andra. Vi vill att Du är van att hantera Microsofts operativsystem (Klient och Server) samt Office-paketet.

Det är en fördel om Du har erfarenhet av serverdrift och/eller djupare kunskaper i t.ex. Exchange, IIS, datanät, Powershell, SQL, Sharepoint, Office365 etc.

 

VARFÖR SKOBES?

Vill Du jobba i en bransch i ständig utveckling, där personalen är den viktigaste tillgången för att nå helnöjda kunder?

Skobes genomsyras av ”Personligt hela vägen”, vilket innebär en äkta vilja att ge god och personlig service för att se nöjda kunder. Då är det av yttersta vikt att våra medarbetare är både kompetenta och engagerade och därför är vi beredda att investera i Dig.

Trivsel, Engagemang och Utveckling” är våra interna ledord som vi eftersträvar dagligen.

Utöver ett roligt, utmanande och mycket tillfredsställande arbete erbjuder vi också möjlighet till kompetensutveckling. Självklart får Du också en god introduktion i vår Skobesanda när Du börjar för att snabbt komma in i verksamheten och företagskulturen.

Låter detta som jobbet för Dig? Tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Du kan skicka frågor rörande tjänsten till jonas.olsson@skobes.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Sista ansökningsdag är 2019-05-27Ansök idag

Skicka in din ansökan snabbt och enkelt via formuläret nedan.

Namn *

 

E-postadress *

 

Telefonnummer *

 

LinkedIn-profil

Ladda upp CV

Meddelande

Godkännande *

Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt Skobes integritetspolicy
 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Hej!

Det verkar som det är första gången du besöker vår hemsida.

Då är du varmt välkommen till Skobes, som är det självklara valet för det totala bilägandet. Förutom att vi säljer nya och begagnade bilar, erbjuder vi även biluthyrning, prisvärd bilvård samt bilverkstad och däck mm!

Välj ort nedan:

 • Flen
 • Högsby
 • Katrineholm
 • Kisa
 • Motala
 • Nyköping
 • Oskarshamn
 • Tranås
 • Vetlanda
 • Vimmerby
 • Västervik