Sök Meny

Till vår anläggning i Motala söker vi en
Märkesansvarig Renaultsäljare

Är du en driven person med stort intresse för att bygga affärsrelationer? Vill du arbeta med några av världens starkaste varumärken i ett fritt och självständigt jobb? Då kan du vara rätt person för uppdraget som märkesansvarig Renaultsäljare hos oss på Skobes.

 

Om företaget:

Skobes Bil är ett familjeföretag som grundades 1876 och ägs och drivs idag av femte generationen. Skobes är auktoriserade återförsäljare av Volvo, Ford, Renault och Dacia och finns idag på 11 orter, vi är ca 340 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor.

Vi vill erbjuda kunden ett ”Komplett Bilnyttjande”, dvs allt från bilförsäljning, verkstad, bildelar, Tanka, Tvätta, finansiering, försäkring etc. under samma tak.

Skobes genomsyras av ”personligt hela vägen” vilket innebär att Du har en äkta vilja att ge god och personlig service för att se nöjda kunder. Då är det av yttersta vikt att våra medarbetare är både kompetenta och engagerade och därför är vi beredda att investera i dig.

Utöver ett roligt, utmanande och tillfredsställande arbete erbjuder vi också möjlighet till kompetensutveckling, så att du ska kunna uppnå personlig utveckling och utveckla arbetet för att ge våra kunder bästa möjliga service.

 

Om tjänsten:

Till följd av pensionsavgång söker vi en varumärkesansvarig för Renault till vår anläggning i Motala. Ditt uppdrag består av att sälja kompletta bilägarlösningar av person- och transportbilar för vårt varumärke Renault och driva Renaultaffären fram mot uppsatta mål och satt budget. Du har även i uppdrag att se till att orten presenterar varumärket enligt senaste rönen från vår generalagent på vår anläggning.

För att nå framgång i den här tjänsten behöver du ha ett starkt intresse för säljarbete, relationer och affärsmannaskap, modern teknik, ha en god planerings- och organisationsförmåga. Naturligtvis behöver du även ha lätt för att bygga starka relationer samt ett utpräglat sinne för affärer. Erfarenhet av försäljning sedan tidigare är meriterande.

Kundomsorg är av högsta prioritet hos oss, så det krävs att du är en utåtriktad och positiv person som har lätt för att skapa nya kontakter och har en väl utvecklad känsla för service. Du är dessutom flexibel med en stor portion eget driv.

 

Varför ska du jobba på Skobes?

Vill Du jobba i en bransch i ständig utveckling, där personalen är den viktigaste tillgången för att nå helnöjda kunder? Då är Skobes arbetsplatsen för dig.

Skobes genomsyras av ”Personligt hela vägen”, vilket innebär en äkta vilja att ge god och personlig service för att se nöjda kunder. Då är det av yttersta vikt att våra medarbetare är både kompetenta och engagerade och därför är vi beredda att investera i Dig.

Trivsel, Engagemang och Utveckling” är våra interna ledord som vi eftersträvar dagligen.

 

Intresserad? Tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Sista ansökningsdag är 2021-05-16

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

B-körkort erfodras.

 

Välkommen att skicka din ansökan, CV och eventuella frågor om tjänsten via e-post till Försäljningsansvarig Jens Bergengren: jens.bergengren@skobes.se eller fyll i formuläret nedan.


Ansök idag

Skicka in din ansökan snabbt och enkelt via formuläret nedan.

Namn *

 

E-postadress *

 

Telefonnummer *

 

LinkedIn-profil

Ladda upp CV

Meddelande

Godkännande *

Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt Skobes integritetspolicy
 

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Jens Bergengren

Försäljningschef

0141-22 75 21

jens.bergengren@skobes.se

Personlig presentation

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
FAQ

Hej!

Det verkar som det är första gången du besöker vår hemsida.

Då är du varmt välkommen till Skobes, som är det självklara valet för det totala bilägandet. Förutom att vi säljer nya och begagnade bilar, erbjuder vi även biluthyrning, prisvärd bilvård samt bilverkstad och däck mm!

Välj ort nedan:

 • Flen
 • Högsby
 • Katrineholm
 • Kisa
 • Motala
 • Nyköping
 • Oskarshamn
 • Tranås
 • Vetlanda
 • Vimmerby
 • Västervik