Information Covid-19 - Av omtanke om din och vår hälsa har vi infört extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt. Läs mer här

Sök Meny

Till vår anläggning i Oskarshamn/Högsby söker vi en

Servicechef

 

Vilka är Skobes?

Skobes Bil är ett familjeföretag som grundades 1876 och ägs och drivs idag av femte generationen. Skobes är auktoriserade återförsäljare av Volvo, Ford, Renault och Dacia och finns idag på 11 orter, vi är ca 340 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor.

Vi vill erbjuda kunden ett ”Komplett Bilnyttjande”, dvs allt från bilförsäljning, verkstad, bildelar, Tanka, Tvätta, finansiering, försäkring m.m. under samma tak, och det vill vi göra på vårt sätt - ”Personligt hela vägen”.

Om tjänsten:

Som servicechef är du en viktig kugge i företagets framgång med verksamhetsansvar för service- och skadeverkstad. I denna tjänst leder och organiserar du arbetet både på daglig basis och med långsiktiga mål. Du har en aktiv och handfast del i det dagliga arbetet, du kommer även ingå i den lokala ledningsgruppen.

Vi erbjuder dig en utmanande chefsroll med personalansvar där det är viktigt att du är utvecklingsorienterad och ser förbättringsmöjligheter. Samtidigt som du driver teamet framåt försäkrar du dig om att du har omgivningen med dig. I arbetet som servicechef möter du dagligen våra kunder och bör därför ha en väl utvecklad känsla för service och kvalitet. Du har erfarenhet av personal-, budget- och resultatansvar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.


Varför Skobes?

Skobes genomsyras av ”Personligt hela vägen”, vilket innebär en äkta vilja att ge god och personlig service för att se nöjda kunder. Då är det av yttersta vikt att våra medarbetare är både kompetenta och engagerade och därför är vi beredda att investera i dig.

Trivsel, Engagemang och Utveckling” är våra interna ledord som vi eftersträvar dagligen.

Utöver ett roligt, utmanande och mycket tillfredsställande arbete erbjuder vi också möjlighet till kompetensutveckling. Självklart får du också en god introduktion i vår Skobesanda när du börjar för att snabbt komma in i verksamheten och företagskulturen.

 

Låter detta som jobbet för dig? Tveka inte att ansöka redan idag via formuläret nedan! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

B-körkort erfordras.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

För frågor om tjänsten kontakta platschef Johan Franzén på johan.franzen@skobes.se eller 0491-897 04.

Sista ansökningsdatum: 2019-10-31Ansök idag

Skicka in din ansökan snabbt och enkelt via formuläret nedan.

Namn *

 

E-postadress *

 

Telefonnummer *

 

LinkedIn-profil

Ladda upp CV

Meddelande

Godkännande *

Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt Skobes integritetspolicy
 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
FAQ

Hej!

Det verkar som det är första gången du besöker vår hemsida.

Då är du varmt välkommen till Skobes, som är det självklara valet för det totala bilägandet. Förutom att vi säljer nya och begagnade bilar, erbjuder vi även biluthyrning, prisvärd bilvård samt bilverkstad och däck mm!

Välj ort nedan:

 • Flen
 • Högsby
 • Katrineholm
 • Kisa
 • Motala
 • Nyköping
 • Oskarshamn
 • Tranås
 • Vetlanda
 • Vimmerby
 • Västervik