Sök Meny

Vår tidigare Skadeberäknare/kundmottagare går vidare inom företaget! 
Till vår skadeverkstad i Vimmerby söker vi därför en
Skadeberäknare/kundmottagare

Är du en fordonsintresserad person med stort intresse för teknik och dess digitala utveckling? Vill du arbeta med några av världens starkaste varumärken inom bilbranschen med regelbundna utbildningstillfällen för att möta framtidens tekniska behov? Då kan du vara rätt person för uppdraget som Skadeberäknare/Kundmottagare hos oss på Skobes i Vimmerby.

 

Om företaget:

Skobes Bil är ett familjeföretag som grundades 1876 och ägs och drivs idag av femte generationen. Skobes är auktoriserade återförsäljare av Volvo, Ford, Renault och Dacia och finns idag på 11 orter, vi är ca 340 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor.

Vi vill erbjuda kunden ett ”Komplett Bilnyttjande”, dvs allt från bilförsäljning, verkstad, bildelar, Tanka, Tvätta, finansiering, försäkring etc. under samma tak.

 

Om tjänsten:

Till vår skadeverkstad i Vimmerby söker vi en skadeberäknare/kundmottagare då vår tidigare gått vidare inom företaget. Som skadeberäknare/kundmottagare är du en viktig kugge i skadeverkstadens framgång.

Du är en person som gillar att ha kundkontakt, du är noggrann och bra på att planera samt organisera din dag, du gillar att vara en spelare i laget. Du är förändringsbenägen, och ser förbättringsmöjligheter. Eftersom du dagligen möter våra kunder har du också en väl utvecklad känsla för service och kvalitet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

 

Varför ska du jobba på Skobes?

Vill Du jobba i en bransch i ständig utveckling, där personalen är den viktigaste tillgången för att nå helnöjda kunder? Då är Skobes arbetsplatsen för dig.

Utöver ett roligt, utmanande och tillfredsställande arbete erbjuder vi också möjlighet till kompetensutveckling, så att du ska kunna uppnå personlig utveckling och utveckla arbetet för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Skobes genomsyras av ”Personligt hela vägen”, vilket innebär en äkta vilja att ge god och personlig service för att se nöjda kunder. Då är det av yttersta vikt att våra medarbetare är både kompetenta och engagerade och därför är vi beredda att investera i Dig.

Trivsel, Engagemang och Utveckling” är våra interna ledord som vi eftersträvar dagligen.

 

 

Intresserad? Tveka inte att ansöka redan idag. Ansökningar hanteras löpande.

 

B-körkort erfordras.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 


Frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta:

Skadeverkstadschef Fredrik Karlsson via e-post: fredrik.karlsson2@skobes.se eller tel. 0492-662 13.

Platschef Daniel Lindström via e-post: daniel.lindstrom@skobes.se eller tel. 0492-662 04

 

Välkommen att skicka din ansökan via e-post till Skadeverkstadschef Fredrik Karlsson: fredrik.karlsson2@skobes.se


Ansök idag

Skicka in din ansökan snabbt och enkelt via formuläret nedan.

Namn *

 

E-postadress *

 

Telefonnummer *

 

LinkedIn-profil

Ladda upp CV *

 

Ladda upp Personligt brev *

 

Meddelande

Godkännande *

Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt Skobes integritetspolicy
 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
FAQ

Hej!

Det verkar som det är första gången du besöker vår hemsida.

Då är du varmt välkommen till Skobes, som är det självklara valet för det totala bilägandet. Förutom att vi säljer nya och begagnade bilar, erbjuder vi även biluthyrning, prisvärd bilvård samt bilverkstad och däck mm!

Välj ort nedan:

 • Flen
 • Högsby
 • Katrineholm
 • Kisa
 • Motala
 • Nyköping
 • Oskarshamn
 • Tranås
 • Vetlanda
 • Vimmerby
 • Västervik