Information Covid-19 - Av omtanke om din och vår hälsa har vi infört extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt. Läs mer här

Vald anläggning:
Telefon: 0140-694 00
Öppet idag: Bilhall 09.00 - 18.00
Alla öppettider

Öppettider och kontaktinfo

Vi söker en

Transportbilssäljare

Är du en driven affärskvinna/affärsman? Vill du arbeta med starka varumärken i ett fritt och självständigt jobb? Då kan du vara rätt person för uppdraget som transportbilssäljare hos oss på Skobes.

 

VILKA ÄR SKOBES?

Skobes Bil är ett familjeföretag som grundades 1876 och ägs och drivs idag av femte generationen. Skobes är auktoriserade återförsäljare av Volvo, Ford, Renault och Dacia och finns idag på 11 orter, vi är ca 340 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor.

Vi vill erbjuda kunden ett ”komplett bilnyttjande”, dvs allt från bilförsäljning, verkstad, bildelar, Tanka, Tvätta, finansiering, försäkring mm under samma tak, och det vill vi göra på vårt sätt - ”Personligt hela vägen”.

TJÄNSTEN

Ditt uppdrag består av att, främst genom uppsökande verksamhet, sälja kompletta transportbilslösningar till främst företag i Vetlanda och Tranås med omnejd. Du kommer att jobba med i första hand Renaults, men även Dacias, transportbilsprogram. Tjänsten är ny och du har möjlighet att vara med och forma den efter bästa förmåga och resultat.

VEM ÄR DU?

Är du en driven affärskvinna/affärsman? Vill du arbeta med starka varumärken i ett fritt och självständigt jobb? Då kan du vara rätt person för uppdraget.
För att nå framgång på den här tjänsten behöver du ha ett starkt intresse för säljarbete och modern teknik, ha en god planerings- och organisationsförmåga, gilla att jobba med uppsökande försäljning, ha lätt för att bygga nya, starka relationer, samt ha ett utpräglat sinne för affärer. Kundomsorg är av högsta prioritet hos oss, så det krävs att du är en utåtriktad och positiv person och har en väl utvecklad känsla för service. Du är dessutom flexibel med en stor portion eget driv.

VARFÖR SKOBES?

Vill Du jobba i en bransch i ständig utveckling, där personalen är den viktigaste tillgången för att nå helnöjda kunder?

Skobes genomsyras av ”Personligt hela vägen”, vilket innebär en äkta vilja att ge god och personlig service för att se nöjda kunder. Då är det av yttersta vikt att våra medarbetare är både kompetenta och engagerade och därför är vi beredda att investera i Dig.

”Trivsel, Engagemang och Utveckling” är våra interna ledord som vi eftersträvar dagligen.

Utöver ett roligt, utmanande och mycket tillfredsställande arbete erbjuder vi också möjlighet till kompetensutveckling. Självklart får Du också en god introduktion i vår Skobesanda när Du börjar för att snabbt komma in i verksamheten och företagskulturen.

 

Låter detta som jobbet för Dig? Tveka inte att ansöka redan idag via formuläret nedan! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.


B-körkort erfordras. För frågor om tjänsten kontakta VD Niklas Johansson på tel: 0140-694 11 eller mejl: niklas.johansson@skobes.se


Sista ansökningsdatum: 2021-01-31


Ansök idag

Skicka in din ansökan snabbt och enkelt via formuläret nedan.

Namn *

 

E-postadress *

 

Telefonnummer *

 

LinkedIn-profil

Ladda upp CV

Meddelande

Godkännande *

Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt Skobes integritetspolicy
 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Hej!

Det verkar som det är första gången du besöker vår hemsida.

Då är du varmt välkommen till Skobes, som är det självklara valet för det totala bilägandet. Förutom att vi säljer nya och begagnade bilar, erbjuder vi även biluthyrning, prisvärd bilvård samt bilverkstad och däck mm!

Välj ort nedan:

 • Flen
 • Högsby
 • Katrineholm
 • Kisa
 • Motala
 • Nyköping
 • Oskarshamn
 • Tranås
 • Vetlanda
 • Vimmerby
 • Västervik