Personlig servicetekniker i Flen

Här på Skobes bilverkstad i Flen jobbar ett sammansvetsat team i moderna miljöer. Hos oss är du alltid varmt välkommen och vår ambition är att du ska känna dig trygg med att lämna in din bil. Men det handlar inte bara om att reparera din bil, för oss handlar det också om att ge dig ett personligt och proffsigt bemötande – eftersom du som kund är viktig för oss. 

Personlig servicetekniker – personligt hela vägen

En Personlig servicetekniker sköter in- samt utlämningen av din bil, har hand om det administrativa samt service och reparation av din bil. Uppstår det frågor pratar du med samma person som har hand om din bil. Vi tror att detta ger dig som kund mer trygghet och stärker ditt förtroende för oss som verkstad. 

Nöjdare kunder – längre relationer

Du som kund efterfrågar bekymmersfrihet och detta är något vi har tagit fasta på genom att låta en Personlig servicetekniker ha hand om hela kedjan – från start till mål med servicen av din bil. Har du några frågor till oss är det en och samma servicetekniker du vänder dig till – samma person som utför servicen på din bil. Är det så att du vill lämna in din bil hos oss igen så är det samma Personliga servicetekniker som hjälper dig då. Välkommen att prova du också!

Kontakta din bilverkstad i Flen:

Har Ni ingen personlig servicetekniker så går det bra att ringa vår växel på 0157-123 80 så hjälper de Er att bli kopplad till rätt person.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår