Till vår anläggning i Oskarshamn söker vi en

Bilsäljare

Är du en driven affärskvinna/affärsman? Vill du arbeta med några av världens starkaste varumärken i ett fritt och självständigt jobb? Då kan du vara rätt person för uppdraget som bilsäljare hos oss på Skobes.

Om företaget:

Skobes Bil är ett familjeföretag som grundades 1876 och ägs och drivs idag av femte generationen. Skobes är auktoriserade återförsäljare av Volvo, Ford, Renault och Dacia och finns idag på 11 orter, vi är ca 320 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor.

Vi vill erbjuda kunden ett ”Komplett Bilnyttjande”, dvs allt från bilförsäljning, verkstad, bildelar, Tanka, Tvätta, finansiering, försäkring etc. under samma tak, och det vill vi göra på vårt sätt – personligt hela vägen.

 

Om tjänsten:

Ditt uppdrag består i att sälja kompletta bilägarlösningar. Volvo, Ford, Renault och Dacia är några av de bilmärken som ligger i absolut framkant vad gäller varumärkesstyrka, kvalité, modellprogram och volym.

För att nå framgång i den här tjänsten behöver du ha ett starkt intresse för säljarbete, relationer och affärsmannaskap, modern teknik, ha en god planerings- och organisationsförmåga, ha lätt för att bygga starka relationer samt ett utpräglat sinne för affärer.

Kundomsorg är av högsta prioritet hos oss, så det krävs att du är en utåtriktad och positiv person som har lätt för att skapa nya kontakter och har en väl utvecklad känsla för service. Du är dessutom flexibel med en stor portion eget driv.


Varför ska du jobba på Skobes?

Vill Du jobba i en bransch i ständig utveckling, där personalen är den viktigaste tillgången för att nå helnöjda kunder? Då är Skobes arbetsplatsen för dig.

Skobes genomsyras av ”Personligt hela vägen”, vilket innebär en äkta vilja att ge god och personlig service för att se nöjda kunder. Då är det av yttersta vikt att våra medarbetare är både kompetenta och engagerade och därför är vi beredda att investera i Dig.

Utöver ett roligt, utmanande och tillfredsställande arbete erbjuder vi också möjlighet till kompetensutveckling, så att Du ska kunna uppnå personlig utveckling och utveckla arbetet för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Trivsel, Engagemang och Utveckling” är våra interna ledord som vi eftersträvar dagligen.


Låter detta som jobbet för Dig? Tveka inte att ansöka redan idag via formuläret nedan alt. via e-post till Johan Franzén. Ansökningar hanteras löpande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

B-körkort erfordras.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Franzén på Skobes i Oskarshamn: johan.franzen@skobes.se

Anställning sker löpande.


Ansök idag

Skicka in din ansökan snabbt och enkelt via formuläret nedan.

Namn *

 

E-postadress *

 

Telefonnummer *

 

LinkedIn-profil

Ladda upp CV *

 

Ladda upp Personligt brev *

 

Meddelande

Godkännande *

Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt Skobes integritetspolicy
 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Hej!

Det verkar som det är första gången du besöker vår hemsida.

Då är du varmt välkommen till Skobes, som är det självklara valet för det totala bilägandet. Förutom att vi säljer nya och begagnade bilar, erbjuder vi även biluthyrning, prisvärd bilvård samt bilverkstad och däck mm!

Välj ort nedan:

 • Flen
 • Högsby
 • Katrineholm
 • Kisa
 • Motala
 • Nyköping
 • Oskarshamn
 • Tranås
 • Vetlanda
 • Vimmerby
 • Västervik